ข้อแนะนำในการจัดโต๊ะอาหารแบบบุฟเฟ่ต์

lookmoo1981 profile image lookmoo1981

ข้อแนะนำในการจัดโต๊ะอาหารแบบบุฟเฟ่ต์

การจัดเลี้ยงแบบบุฟเฟ่ย์นี้ จะต้องเขียนวางรายการอาหารในที่ที่แขกมองเห็นชัดเจน ให้แขกทราบว่ารายการอาหารนั้นมีอะไรบ้าง รายการอาหารที่ต้องเขียน ตัวอักษรต้องอ่านง่ายและชัดเจน เช่นเขียนที่กระดานที่แขกเข้ามามองเห็นได้ง่าย ในการจัดจัดโต๊ะแบบบุฟเฟ่ย์นั้น เราต้องจัดให้แขกเดินแถวเดียว ทางเดียว หรือเดินรอบๆโต๊ะก็ได้ ทั้งนี้ขึ้นอยู่กับจำนวนของแขกว่ามีมากน้อยแค่ไหน วิธีการจัดโต๊ะ ขนาดของโต๊ะ จำนวนอาหารที่จัดวาง

การจัดโต๊ะแบบให้แขกช่วยตัวเอง ไม่ว่าจะเป็นอาหารมื้อใดก็ตาม นอกจากอาหารอร่อย ถูกใจแขก ต้องให้ความสะดวกกับแขกที่จะเข้าไปเลือกตักอาหารเองได้สะดวก ฉะนั้น ควรเริ่มต้นตั้งแต่วางแบบการตั้งโต๊ะอาหาร กำหนดทางเดินเข้า ออกให้แขก โดยใช้อาหารที่เสิร์ฟเป็นเครื่องกำหนด

คือเริ่มด้วยอาหารจานแรก เช่น ประเภทยำ สลัด แล้วจึงเป็นอาหารประเภท Main dish(อาหารจานสำคัญ)

จบด้วยรายการอาหารจานสุดท้ายของรายการ

วิธีที่บอกให้แขกรู้ว่าจะเริ่มตรงไหนง่ายที่สุดคือตั้งจาน ช้อน ส้อม ที่จะเสิร์ฟไว้ตรงมุมนั้น พร้อมทั้งอาหารจานแรก

ถ้าแขกมีจำนวนมาก ควรแยกเป็นหลายๆโต๊ะ โต๊ะหนึ่ง 5 คน กำลังดี ถ้า 100 คน ต้องตั้งอาหารข้างท้ายโต๊ะเหมือนกัน ให้แขกเดินมาบรรจบกันตรงกลาง แล้วแยกออก

อย่างไรก็ตามอย่าให้แขกอึดอัด ต้องเดินเบียดกัน หรือต้องคอยนาน จุเริ่มอาจใช้จานแบ่งอาหารเป็นเครื่องหมาย โดยตักอาหารก่อน แล้วจึงมาหยิบช้อน ส้อม กระดาษ

 ติดต่อจัดอาหาร


Tips for setting up a buffet table
This buffet style banquet Food items must be written where the guests can see clearly. Let guests know what's on the menu. food list to write The characters must be easy to read and clear. For example, write on a board that guests can easily see. in the buffet table setting We had to arrange for guests to walk in one line, one way, or walk around the table. Depending on how many guests there are. Table setting method, table size, amount of food arranged
Setting a table for guests to help themselves no matter what meal In addition to delicious food, guests must also provide convenience for guests to choose their own food easily. Therefore, it should start from the layout of the dining table. Assign entrances and exits for guests using the food served as a designation.
It starts with the first dish such as salad, salad, and then the main dish.
Finish with the last dish of the show.
The easiest way to tell your guests where to start is to place the plates, spoons, forks that will be served in the corner. along with the first dish
If there are many guests Should be split into several tables, one table for 5 people is good. If 100 people have to set the food at the back of the table as well. Have guests come together in the middle and separate.
However, do not make the guests uncomfortable. have to walk or have to wait a long time The starting capacity may use a plate to divide the food as a marker. by scooping food first Then came to pick up a spoon, fork, and paper.

 ติดต่อจัดอาหาร

设置自助餐桌的技巧
这场自助式宴会 食品必须写在客人可以清楚看到的地方。让客人知道菜单上有什么。要写的食物清单 字符必须易于阅读和清晰。例如,在客人可以轻松看到的板上写字。在自助餐桌布置中 我们不得不安排客人走一条线,一条路,或者绕着桌子走。取决于客人的数量。如何摆放餐桌、餐桌大小、摆放的食物量
为客人摆一张桌子自助 不管吃什么 除了美味的食物,客人还必须提供便利,让客人轻松选择自己的食物,因此应从餐桌的布置开始。使用作为指定的食物为客人分配入口和出口。
它从沙拉、沙拉等第一道菜开始,然后是主菜。
以节目的最后一道菜结束。
告诉您的客人从哪里开始的最简单方法是将要供应的盘子、勺子和叉子放在角落里。连同第一道菜
如果客人多 应该分成几桌,5人一桌就好了。如果100人要在桌子后面放食物也是一样。让客人在中间聚集并分开。
但是,不要让客人感到不舒服。必须走路 或必须等待很长时间 起始容量可以用一个盘子来划分食物作为标记。先舀食物 然后过来拿起勺子、叉子和纸

 ติดต่อจัดอาหาร

ความคิดเห็น

ประกาศล่าสุดในบอร์ดเดียวกัน

2 เดือนที่ผ่านมา
2 เดือนที่ผ่านมา