โต๊ะจีน ก่อนวันจัดงาน ผู้ให้บริการรับจัดโต๊ะจีนทำอะไรกันบ้าง

โต๊ะจีน ก่อนวันจัดงาน ผู้ให้บริการรับจัดโต๊ะจีนทำอะไรกันบ้าง
สำหรับส่วนของผู้ให้บริการรับจัดโต๊ะจีน หลังจากได้รับชำระค่ามัดจำโต๊ะจีนแล้ว จะต้องล็อคคิวงานในระบบการรับออเดอร์ของตัวเองและวางแผนเพื่อจัดเตรียมงาน โดยเริ่มตั้งแต่การคำนวณและสั่งซื้อวัตถุดิบ เมื่อได้รับวัตถุดิบแล้วจะต้องตรวจสอบความสดและคุณภาพของวัตถุดิบนั้นๆ แล้วจึงชั่งตวงวัตถุดิบตามสูตรการทำ นำวัตถุดิบต่างๆทั้งเนื้อสัตว์และผักสดมาล้างทำความสะอาดให้ดี จนมั่นใจว่าไม่มียาฆ่าแมลงปนเปื้อนอยู่ จึงนำไปแพ็คเก็บในอุณหภูมิเย็นก่อนที่จะลำเลียงไปปรุงอาหารที่หน้างาน ผู้ให้บริการรับจัดโต๊ะจีนจะต้องเตรียมอุปกรณ์สำหรับการทำครัวโต๊ะจีนนอกสถานที่ เครื่องปรุงต่างๆ และอุปกรณ์สำหรับการรับประทานอาหารของลูกค้า รวมถึงเตรียมโต๊ะ เก้าอี้ และผ้าคลุมที่สะอาดสวยงาม อุปกรณ์ทั้งหมดจะเน้นเป็นอุปกรณ์ที่ขนย้ายได้ง่าย มีขนาดเหมาะสมต่อการใช้งาน หลังจากนั้นจะต้องวางแผนจัดพนักงานครัวโต๊ะจีนและพนักงานเสิร์ฟที่ผ่านการอบรมแล้วไปให้บริการ ทั้งนี้ก่อนถึงวันจัดงานเลี้ยงโต๊ะจีนนั้นๆ ผู้ให้บริการรับจัดโต๊ะจีนจะต้องโทรยืนยันรายละเอียดงานและนัดหมายเวลากับเจ้าภาพอีกครั้ง เพื่อความถูกต้องในการจัดงานและความสบายใจของเจ้าภาพนั่นเอง หกาไม่มีการยืนยันกัน หากเกิดผิดพลาดในวันงานจะก่อให้เกิดความเสียหายอย่างมาก

โต๊ะจีน ในวันจัดงาน ต้องเตรียมตัวอย่างไร
ในวันจัดโต๊ะจีนจริง ก่อนออกเดินทางผู้ให้บริการรับจัดโต๊ะจีนจะต้องตรวจสภาพรถขนส่งและตรวจเช็ควัตถุดิบและอุปกรณ์ให้ครบถ้วนถูกต้อง วางแผนเวลาการเดินทางล่วงหน้า โดยคำนึงถึงสภาพการจราจร ระยะเวลาที่เหมาะสมในการเก็บรักษาของสด ระยะเวลาการปรุงอาหาร ระยะเวลาจัดเตรียมอุปกรณ์ และเซ็ทอัพงาน ให้ทุกกระบวนการสอดคล้องกับเวลาเริ่มงานที่เจ้าภาพระบุ เมื่อทีมงานถึงหน้างานแล้วจึงประสานงานกับเจ้าภาพ เพื่อระบุพื้นที่จัดตั้งครัวโต๊ะจีนนอกสถานที่ และจัดตั้งโต๊ะและเก้าอี้ให้พร้อมสำหรับต้อนรับแขก แล้วจึงเริ่มปรุงอาหารโดยคำนึงถึงเวลาเริ่มรับประทานตามที่ระบุในแผนงาน การทำอาหารโต๊ะจีนจะต้องปรุงทีละเมนู โดยเรียงลำดับตามแผนการเสิร์ฟอาหาร เพื่อให้สามารถเสิร์ฟอาหารแต่ละจานในขณะที่ยังมีความร้อน เพื่อเพิ่มความอร่อยของอาหารโต๊ะจีน เมื่อให้บริการเสร็จแล้วทีมงานผู้ให้บริการรับจัดโต๊ะจีนจะตัองดูแลและทำความสะอาดของสถานที่ให้เรียบร้อยก่อนจึงจะเป็นอันเสร็จสิ้นการให้บริการรับจัดโต๊ะจีน

 ติดต่อจัดโต๊ะจีน

Chinese table before the event What do Chinese table setting service providers do?
For the part of the service provider to arrange a table in China After receiving the deposit payment for the Chinese table Must lock the job queue in its own ordering system and plan to prepare the job. starting from the calculation and purchase of raw materials Once the raw materials are received, they must check the freshness and quality of the raw materials. Then weigh the raw materials according to the recipe. Bring various ingredients, both meat and fresh vegetables to wash well. until you are sure that there are no pesticides contaminated Therefore, it is packed and stored at a cool temperature before being transported to cook at the job site. Chinese table setting service providers must prepare equipment for off-site kitchen cooking. various seasonings and equipment for customer dining Including preparing tables, chairs, and beautiful clean covers. All equipment is highlighted as a device that is easy to transport. The size is suitable for use. After that, the kitchen staff and trained waitresses must be arranged to serve. However, before the date of the Chinese table feast The Chinese table service provider must call to confirm the event details and re-schedule with the host. For the accuracy of the event and the comfort of the host itself. If there is no confirmation If something goes wrong on the day of the event, it will cause a lot of damage.
Chinese table on the day of the event, how to prepare?
On the day of the real Chinese table setting Before departure, the Chinese table service provider must inspect the condition of the transport vehicle and check the raw materials and equipment to be complete and correct. Plan your travel time in advance. taking into account the traffic conditions The right time to keep fresh cooking time Equipment preparation period and set up work Ensure that all processes correspond to the start times specified by the host. When the team arrives at the event, then coordinates with the host. to specify the area for setting up a Chinese kitchen table outside the place and set the tables and chairs ready to welcome guests. Then start cooking, taking into account the start time specified in the plan. Chinese table cooking must be cooked one at a time. sorted by meal plan To be able to serve each dish while it's still hot. To increase the deliciousness of the Chinese table food Once the service is complete, the table service team will have to take care of and clean the place before the table setting service is complete.

 ติดต่อจัดโต๊ะจีน

活动前中餐台 中国餐桌设置服务商是做什么的?
为部分服务商在中国安排一张桌子 收到中餐订金后 必须将作业队列锁定在其自己的订购系统中并计划准备作业。从原材料的计算和采购开始 一旦收到原材料,他们必须检查原材料的新鲜度和质量。然后按照配方称量原料。带上各种食材,肉类和新鲜蔬菜都要洗干净。直到您确定没有农药污染 因此,在运输到工作现场烹饪之前,它们会在低温下进行包装和储存。中国餐桌设置服务提供者必须准备异地厨房烹饪设备。各种调味料 和客户用餐设备 包括准备桌子、椅子和漂亮干净的封面。所有设备都突出显示为易于运输的设备。大小适合使用。之后,必须安排厨房工作人员和训练有素的女服务员上菜。然而,在中国餐桌盛宴的日期之前 中餐服务商必须致电确认活动详情并与主办方重新安排时间。为了活动的准确性和主持人本身的舒适度。如果没有确认 如果在活动当天出了什么问题,就会造成很大的损失。
活动当天的中文桌,如何准备?
真正的中式餐桌布置当天 出发前,中国餐桌服务商必须检查运输车辆的状况,检查原材料和设备是否完整和正确。提前计划您的旅行时间。考虑到交通状况 保持新鲜的正确时间 烹饪时间 设备准备期 并开始工作 确保所有进程都对应于主机指定的开始时间。当团队到达活动并与主持人协调时 指定在该场所外设置中式餐桌的区域 并准备好迎接客人的桌椅。然后开始烹饪,考虑到计划中指定的开始时间。中国餐桌烹饪必须一次做一份菜单。按膳食计划排序 能够在每道菜还热的时候上菜。增加中餐的美味 服务完成后,餐桌服务团队必须在餐桌设置服务完成之前打扫干净。

 ติดต่อจัดโต๊ะจีน

ความคิดเห็น

ประกาศล่าสุดในบอร์ดเดียวกัน